Isnin, Oktober 12, 2009

windu melanda....

lama gak aku tak menulis di sini.... kat seminggu...

selepas cirit birit ari tu... aku sibuk ngan bebudak nak exam PMR... coz tahun nie aku mengajar 2 kelas form 3.... so dok pulun ngan mereka....

dalam masa yang sama gak aku mengajar gak kelas form 5... markah trial pun nak gak ku siap kan... sememang nya kebusyan melanda hidup ku terutama dihujung2 tahun.... tak boleh gak nak abaikan bebudak form 5 ku... semua harus ku pastikan ok....

maklum arr kedua2 kelas exam tu sy ajo kelas depan... huhuhuh... mesti arr nak maintain keputusan sekolah...

doa ku agar anak2 didik ku kan berjaya ngan cemerlang...

tu satu hal... satu lagi hal persenol diri ku... kadang aku sendiri tak pasti... aper yg aku kehendaki... masyaAllah... aku cam tercari2 walaupun dah 41 thn hidup dimuka bumi nie... terkadang pencarian ku... tak bernokhtah...

Ya Allah... pinta ku pada MU... Kau tunjukkan lah aku jalan yg sebenar nya... jgn Kau sesatkan hati ku....

4 ulasan:

sis_nita berkata...

insyaallah kak..

berdoa dan memohon dariNYA..

dgn ikhlas dan redha..

amin..

nurdia berkata...

tq nita.... muahhh

maiyah berkata...

salam kak, idup ni mmg takde noktah slagi bernafas

u. Masyitah berkata...

student yang nak exam,cikgu cikgi pun ikut demam exam..hmm moga2 anak-anak murid mnengerti pengorbanan seorang gurur kan.