Rabu, Oktober 14, 2009

fuh!! lega sikit

alhamdulillah... bila pelajar form 3 dah selesai exam... kini tinggal aku ngan pelajar form 5 n form 4...

pelajar form 4 akan mula exam awal bulan 11.... pastu baru arr selesai ngan mereka...

tp pelajar form 5 akan selesai bila mereka mula menduduki exam pada 18 November sok....

so masih ader lebih kurang sebulan je lagi.... kalu dilihat markah percubaan... 19 org mendapat A bagi subjek math ku... di mana 13 org dapat A1.... baki nya A2.... dari 26 org anak murid ku di kelas amanah....

la nie aku nak pastikan 7 org lagi dapat up kan markah mereka... tp mereka tak pulak mai ke sekolah... tu yg payah nya... datang pun sesedap mereka je... n mereka lebih kerap online bila waktu petang n malam... bila pulak mereka study??

kebetulan bila mrk add ku kat facebook... so aku tau arr mereka kerap online...huhuhu...

aduhai... harapan ku agar anak2 didik ku berjaya dengan cemerlang...

2 ulasan:

maiyah berkata...

Insyaallah.. mrk pasti berjaya krn ada cikgu cam akak :)

nurdia berkata...

tq maiyah...