Jumaat, September 18, 2009

awak.... saya pun sayang awak tau... tp...

Semalam sebelum dia balik keje dan bercuti raya... staff nya dah pulang... aku sempat arr borak ngan dia kat YM.... dua tiga hari nie baru berkesempatan borak ngan dia.. coz memasing busy ngan keje.... sebelum dia balik sempat arr dia wish raya.....

perbualan di YM...

dia: saya minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kuku kaki
nur: ader wat salah ke?
dia: kalau ada salah n silap
nur: saya yg byk wat salah kot
nur: selalu buat u marah
dia: tak lahhhhhh
dia: awak la yg paling baik yg saya jumpa
dia: oklah selamat hari raya maaf zahir batin
nur: ye ke sy baik??
dia: eeeeeeemmm banyakkkk
nur: ok... selamat hari raya aidil fitri... maaf zahir batin
dia: saya nak balik,.... ada jodoh kita jumpa ya....
nur: moga bergembira bersama keluarga tercinta
dia: sayangggggg awakkkkk
dia: awak tahu... ada seseorang sayang awak
nur: syg awak gak
dia: take care ada masa saya call
nur: ok...
nur: jgn sedih2 tau...

tak lama pastu dia call.... sempat arr borak lagi... menyakat dia... heheheh jahat aku.....

lagipun nie arr thn pertama dia beraya tanpa bonda tercinta....

2 ulasan:

maiyah berkata...

salam lebaran kak.. saper dia kak :)

nurdia berkata...

seseorg yg mencintai diri ku...