Isnin, Mac 16, 2009

sedihkah aku??

nak kata sedih ke tak.. aku sendiri tak tau nak kata.... kesal ke atas segala yang berlaku??? tak juga... coz bukan salah ku...

biar arr... malas nak fikir... baik aku fikirkan exam yg bakal aku hadapi minggu nie... lagi baik....

marah ke?? tak juga...

aku redha.... tu semua ketentuan NYA... mungkin ader hikmah nya... yang kadang tidak kita nampak....

niway... aku lega... selega2 nya.... tak arr aku terbeban sesuatu dipundak ku nie..... amin....

2 ulasan:

sis_nita berkata...

salam kak nur.. hahahah! saya pon berblogging ni kat sini.. rupenyerr akak pon aderr.. wahhhh.. salam isnin kak nur.. ni camnerr nak add as fav ni blog akak ni yerr..??

nurdia berkata...

salam nita... akak dah lama ader blog kat sini.. cuma tak aktif sesgt je...